Kırıkhan Halk Eğitimi Merkezi

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, ülkelerin gelişimi için gerekli olan tam donanımlı ara elemanlarını yetiştirmek, iş hayatına hazırlanan, öğrenmeyi bir ihtiyaç kabul eden, manevi bakımdan ülke değerlerine sahip, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir

Misyon: Kurumumuzdan mezun olan kursiyerlerimizin kendi akranları arasında öne çıkacak mesleki bilgi, beceri ve ahlaki değerleri üzerinde taşıyan, iş hayatında ihtiyaç duyabileceği bilgi, beceri ve yeterliliği üzerinde bulunduran, ortaya çıkabilecek problemlerde iş birliği ekip çalışması içersinde karar alabilme özelliği taşıyabilecek ve olaylara çok yönlü objektif yaklaşabilen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.00 - 17.00